myspys

Dagen började med att skypa med bästa Lina som är i USA. Så himla härligt att få prata med henne! Bara 5 veckor tills hon kommer hem =)

Då var det detta med att städa.. Varför ska det vara så jäkla svårt att bara få tummen ur, så jäkla långt in kan den inte sitta!(skulle nog känna det) Det är inte så farligt, men det är ett måste känner jag nu.

Har ju som sagt börjat mitt nya liv nu med att INTE äta godis, pizza, dricka sötdricka. Kan ju bara säga att mitt sötsug har nog inte varit STÖRRE! Det gör inte saken bättre att mitt favoritgodis nu säljs i affärerna: påskgodis.

Har varit på babymassage under eftermiddagen. Det är så himla mysigt! Små nakenfisar som ligger där och fiser, rapar, spyr, pratar, skriker, sover och njuter. Den 1½ timman som man är där är supermysig och jag märker att Julius älskar det =)

Imorgon är min lilla älskling 4 månader!



Heja DIF!

En bra dag.

Dagen började med lite sovmorgon och morgonmys med mitt lilla hjärta <3
Därefter blev det lite prat med Lina via whatsapp. Märker verkligen att hon har det bra i USA, men jag saknar henne en hel del! Ska bli så kul när hon kommer hem i maj.

Senare på förmiddagen blev det en promenad, i det underbara vädret, på 9 km. Kanonskönt! Gick och köpte lite mat på vägen. Bjöd bästa lillasyster på lite lunch.

Dagen har avslutats med våfflor, hockey och CL. jäkla Djurgården!!

Måsge bara prata lite om vädret som varit idag... 19 grader kl sju på kvällen i mars månad.. Säter bara UNDERBART!!


Idag


Dagen har varit bra idag. Började med en påhälsning hos Neuman ute i Odensberg. Deras hus kommer bli kanonfint!

Åkte sedan en sväng till Jysk för att köpa ett täcke till Julius.

Tog sedan en härlig promenad i "hurtstaden" Falköping. Det är verkligen en hurtstad. Alltid fullt med folk på hälsoslingan.

Dagen avslutades men att gå upp till Odenplan och hälsa på FKIK-brudarna.
Kan verkligen sakna den där svettlukten från benskydden, fotbollsskorna och den där sporttoppen som nästan gick att vrid svetten ur. Något som jag saknar och som jag hoppas kunna få snart är den där träningsvärken. En träningsvärk som sitter i flera dagar, som känns vid minsta rörelse. Får nog försöka få en sådan snart.
Något annat jag saknar är omklädningsrummet. Tänk vad många härliga skratt man haft där!! Ne brudar, jag kommer nog upp med fotbollsskorna någon dag ;-)

Godnatt <3


Välkommen till min nya blogg!

jahopp.. Nu ska här bloggas lite.

Har allt funderat på att göra detta ett tag, men som det mesta tar det ett tag att få tummen ur.

Nu är jag igång..


RSS 2.0