Vårmarknad

Idag var det vårmarknad i Falköping. Såg ut att vara en riktigt fin dag (när man tittade ut genom fönstret). Jäklar va det blåste! Med håret som såg ut som en kvast (på grund av "stormen") traskade jag iväg med Julius i vagnen.

Det är ju som vanligt när man går på marknad. Barn som har hittat någon riktigt irriterad leksak som självklart låter som om man vore på ett tivoli. Detta irriterande ljud tillsammans med den goda lukten av munkar och annat smarrigt som man kan locka alla köpglada människor med. Godis är ju en sak som det alltid finns så himla mycket av på marknader. är det inte marknadskarameller så är det polkagrisar och annat smarrigt. Nu har de börjat sälja kanderade (tror jag det heter) äpplen. Det är äpplen som är doppade i någon sirapsgrej. Himla gott men jag köpte ingen.
Det var MASSOR med folk och det gjorde ju inte saken bättre att det var påsklov. Men det var samtidigt kul, fick träffa några gamla elever :)

I eftermiddags kom Karin och hämtade våran extrafrys som vi har i källaren. De ska låna den tills de blir klara med deras kök.

I påsk blir det mys med nära och kära. 30-årskalas på påskdagen och på annandag påsk blir det röja i trädgården. Ska bredda uppfarten bland annat.

Nu blir det att försöka fixa tackkort från dopet.

Tjing tjing


Kommentarer
Postat av: Annelie

Kul att vi möttes på marknaden, såg nu att du hade kommenterat om sällskap.

2012-04-05 @ 20:44:33
URL: http://liteannelie.blogg.se/
Postat av: Malin & Keyson

Kul att du bloggar!

2012-04-05 @ 21:40:31
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0